Poctivá horská kuchyně

Těšte se na kyselo dle receptu naší báby z Rokytnice, nadýchané kynuté borůvkové či meruňkové knedlíky i jitrnici, jakou svět neviděl, s vysockým zelím a sklenařickými brambory. A po koláčcích naší mamky Lenky se vám nebude chtít odejít. Nejmenší horaly potěšíme krupicovou kaší s máslíčkem a kakaem. Vaříme vždy z čerstvých surovin a rádi vyjdeme vstříc vašim stravovacím návykům a dietám. A když se to zvládne, napečeme i domácí kváskový chléb a houstičky.

Jehněčí z mísečkovského chovu

Co u nás rozhodně musíte vyzkoušet, jsou jehněčí speciality. Křehké a šťavnaté jehněčí masíčko pochází z našeho vlastního chovu a připravujeme jej na několik způsobů. Věříme, že i váš mlsný jazýček si zamiluje speciality jako jsou jehněčí pečínka, kolínka, játra či plíčky. Aby byl váš gastronomický zážitek úplný, k jídlu vám načepujeme orosený Rohozec a v zimní sezóně i Plzínku.

Vaříme s láskou pro horaly
a horalky každý den

Dveře restaurace jsou otevřeny nejen našim hotelovým hostům, ale také náhodně kolemjdoucím. Když budete na Horních Mísečkách určitě k nám do restaurace skočte na něco dobrého.

Jídelní lístek denně měníme, abyste si pochutnali každý den na něčem jiném. Stálice jako naše jehněčí nebo borůvkové knedlíky zůstávají.

Otevírací doba pro kolemjdoucí horaly

Léto: 11:00 – 20:00 hodin
Zima: 11:00 – 16:30 hodin

Přijďte ochutnat práci našich kuchařů. Věříme, že budete spokojeni!