Poctivá horská kuchyně

Těšte se na kyselo dle receptu naší báby z Rokytnice, nadýchané kynuté borůvkové či meruňkové knedlíky i jitrnici, jakou svět neviděl, s vysockým zelím a sklenařickými brambory. A po koláčcích naší mamky Lenky se vám nebude chtít odejít. Nejmenší horaly potěšíme krupicovou kaší s máslíčkem a kakaem. Vaříme vždy z čerstvých surovin a rádi vyjdeme vstříc vašim stravovacím návykům a dietám. A když se to zvládne, napečeme i domácí kváskový chléb a houstičky.

Jehněčí z mísečkovského chovu

Co u nás rozhodně musíte vyzkoušet, jsou jehněčí speciality. Křehké a šťavnaté jehněčí masíčko pochází z našeho vlastního chovu a připravujeme jej na několik způsobů. Věříme, že i váš mlsný jazýček si zamiluje speciality jako jsou jehněčí pečínka, kolínka, játra či plíčky. Aby byl váš gastronomický zážitek úplný, k jídlu vám načepujeme orosený Rohozec.

Vaříme s láskou pro horaly
a horalky každý den

Dveře restaurace jsou otevřeny nejen našim hotelovým hostům, ale také náhodně kolemjdoucím. Když budete na Horních Mísečkách určitě k nám do restaurace skočte na něco dobrého.

Jídelní lístek denně měníme, abyste si pochutnali každý den na něčem jiném. Stálice jako naše jehněčí nebo borůvkové knedlíky zůstávají. V restauraci podáváme čaje v bio kvalitě od značky Sonnentor.

Otevírací doba pro kolemjdoucí horaly

Léto: 11:00 – 20:00 hodin
Zima: 11:00 – 16:00 hodin
Aktuální otevírací doba v mezisezóně je uvedena na našem Facebooku a Instagramu

Přijďte ochutnat práci našich kuchařů. Věříme, že budete spokojeni!